Elkészítése
A háztartási kekszet alaposan összetörjük, majd a felolvasztott vajjal összedolgozzuk. Egy 22 cm-es átmérőjű formát fóliával vagy mikrotén zacskóval kibélelünk, és a kekszes masszát egyenletesen belenyomkodjuk az aljára. Hűtőbe tesszük pihenni.
A sárgabarackot kimagozzuk, majd annyi vízzel és cukorral feltesszük főzni, amennyi épp ellepi. Amikor a barack megpuhult, a pudingport elkeverjük 200 ml vízben, és a barackhoz öntjük. Addig főzzük, amíg a massza sűrűvé nem válik.
A formát kivesszük a hűtőből, és a forró barackos pudingot ráöntjük a kekszes alapra. Teljesen kihűtjük.
A joghurtot összekeverjük a cukorral, a habtejszínt kemény habbá verjük. A zselatinport 100 ml forró vízben feloldjuk, majd hozzákeverjük a joghurtos masszához. Ezt a réteget a kihűlt barackos pudingra öntjük.
A tetejét csokoládéforgáccsal díszítjük, majd legalább 6 órára hűtőbe tesszük, mielőtt tálaljuk.

