Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Barackos sütik

Sütemény receptek

Sárgabarackos morzsasüti

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Morzsához: 10 dkg margarin 10 dkg cukor 1 csipet só 15 dkg liszt Töltelékhez: 5 nagyobb, érett sárgabarack (maggal mért súlya 50 dkg) Tésztához: 20 dkg margarin 15 dkg porcukor 1 csipet só 2 db tojás 15 dkg liszt 1 tasak vaníliás cukor 1 tk sütőpor Elkészítése: A tésztához a margarint a cukrokkal, a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2014.07.06.

Elkészítése

Hozzávalók:
Morzsához:

  • 10 dkg margarin
  • 10 dkg cukor
  • 1 csipet só
  • 15 dkg liszt

Töltelékhez:

  • 5 nagyobb, érett sárgabarack (maggal mért súlya 50 dkg)

Tésztához:

  • 20 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 1 csipet só
  • 2 db tojás
  • 15 dkg liszt
  • 1 tasak vaníliás cukor
  • 1 tk sütőpor


Elkészítése:

A tésztához a margarint a cukrokkal, a sóval habosra keverjük, lassan hozzáadjuk a tojásokat, és tovább habosítjuk. Szép lassan beleforgatjuk a sütőporos lisztet.

Egy közepes méretű tepsit (20*34 cm) kibélelünk sütőpapírral, és belesimítjuk a tésztát. A megtisztított barackok magját kivesszük, és a gyümölcsöt felcikkezzük, majd a tészta tetejére fektetjük.

A morzsához a margarint a cukorral, sóval és a liszttel összedolgozzuk. A barackra morzsoljuk.

180 fokra előmelegített sütőben kb. 50 percig hőlégkeveréssel sütjük.

[box style=”info”]Ha már majdnem kihűlt, könnyen szeletelhetjük és porcukorral meghintve tálaljuk.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is