Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg sárgabarack 1 cs Győri Édes Zabfalatok 2 dl habtejszín 10 dkg porcukor (vagy ízlés zserint) 2 cs vaníliás cukor őrölt fahéj Elkészítése: A jó érett sárgabarackot magozzuk ki, majd a  porcukorral, őrölt fahéjjal és a vaníliás cukorral turmixoljuk össze. A poharak aljába morzsoljuk bele a kekszet, majd kanalazzuk rá a barackturmix felét. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
KGizi
Beküldte: 2015.08.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg sárgabarack
  • 1 cs Győri Édes Zabfalatok
  • 2 dl habtejszín
  • 10 dkg porcukor (vagy ízlés zserint)
  • 2 cs vaníliás cukor
  • őrölt fahéj


Elkészítése:

A jó érett sárgabarackot magozzuk ki, majd a  porcukorral, őrölt fahéjjal és a vaníliás cukorral turmixoljuk össze.

A poharak aljába morzsoljuk bele a kekszet, majd kanalazzuk rá a barackturmix felét.

A habtejszínt verjük kemény habbá, majd apránként, óvatosan keverjük össze a maradék pépesített sárgabarackkal.

Ezután a barackos habot kanalazzuk a poharakba, majd szórjuk meg a tetejét őrölt fahéjjal. Tegyük be a hűtőbe, hogy kellően lehűljön és az ízek összeérjenek.

Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a hűtőből és rögtön kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
KGizi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is