A tésztához szükséges alapanyagokat összegyúrjuk, amíg egy jól nyújtható tésztát nem kapunk. Ha ragad, kevés liszttel segíthetünk rajta. A tésztát tepsibe tesszük, és 160 °C-on, előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A cukrot karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a tejben elkevert karamelles pudingport. Kicsit kevesebb tejet használunk, mint ami a puding zacskóján szerepel, hogy a krém sűrűbb legyen. Amikor a krém besűrűsödik, hozzáadjuk a sós mogyorót (a sót nem szükséges lemosni róla, mert az adja a krém különleges ízét). Amikor a krém langyosra hűlt, belekeverjük a vaj felét.
A megsült tésztára rákenjük a mogyorós krémet, majd tejbe mártott háztartási kekszekkel lefedjük. A kekszre csokoládés krémet készítünk (kevesebb tejjel és egy kevés margarinnal), majd a tetejét reszelt fehér csokoládéval díszítjük.