Elkészítése
Először a tojásfehérjét a vaníliacukorral és a vaníliaaromával kemény habbá verjük. A tojássárgáját külön cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét. Ezt követően beleforgatjuk a lisztet, a reszelt citromhéjat és a sütőport. Az így elkészült tésztakeveréket egy kivajazott, kilisztezett tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
Amíg a tészta sül, a tehéntúrót összekeverjük a tejföllel, a habtejszínnel és a cukorral. Hozzáadjuk a habbá vert tojásfehérjét, és az egészet óvatosan összedolgozzuk, hogy a krém könnyű és levegős maradjon. Ezután belecsorgatjuk a keményítőt, és jól elkeverjük a masszát.
Amikor a tészta megsült, kivesszük a sütőből, és ráöntjük a túrós krémet. Ezután a tortát további 30 percre visszatesszük a sütőbe, hogy a krém megszilárduljon. Miután kihűlt, a torta tetejét ízlés szerint lecsorgatott gyümölcsökkel kirakjuk. Végül a tortazselét a tasakon található utasítások szerint elkészítjük, és egyenletesen a gyümölcsökre öntjük, majd a tortát hűtőbe tesszük, hogy a zselé megdermedjen.

