Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg darált keksz 3 ek kakaó 25 dkg margarin (olvasztva) 2 dl langyos tej 25 dkg cukor rum aroma 2 ek olaj 10 dkg étcsokoládé Elkészítése: A kekszet a kakaóval összekeverjük, beleöntjük az olvasztott margarint, majd a langyos tejbe kevert cukrot és a rum aromát (ízlés szerint). Ezt a masszát egy kb. 25 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.04.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált keksz
  • 3 ek kakaó
  • 25 dkg margarin (olvasztva)
  • 2 dl langyos tej
  • 25 dkg cukor
  • rum aroma
  • 2 ek olaj
  • 10 dkg étcsokoládé


Elkészítése:

A kekszet a kakaóval összekeverjük, beleöntjük az olvasztott margarint, majd a langyos tejbe kevert cukrot és a rum aromát (ízlés szerint). Ezt a masszát egy kb. 25 x 35 cm tálcára, vagy jénai tálba/tepsibe terítjük, majd fakanállal lenyomkodjuk, hogy sima legyen a teteje.

Forralt vízen felolvasztjuk az étcsokit az olajjal, amit az előzőleg elkészített masszára öntünk és elsimítunk. 20 percig hűtőbe rakjuk, majd felkockázzuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is