Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Összegyúrjuk a tésztát annyi tejjel, hogy jól nyújtható legyen, majd 4 részre osztjuk. 30×30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben a lapokat külön-külön megsütjük. A krémhez a tejben elkeverjük a lisztet, majd felfőzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a porcukros-margarinos keveréket és az aromát. Máz készítése: A margarinba beletesszük a tejet, a porcukrot, és a kakaóport, majd felfőzzük. Hozzáadjuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.11.

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Elkészítése

Összegyúrjuk a tésztát annyi tejjel, hogy jól nyújtható legyen, majd 4 részre osztjuk. 30×30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben a lapokat külön-külön megsütjük.

A krémhez a tejben elkeverjük a lisztet, majd felfőzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a porcukros-margarinos keveréket és az aromát.

Máz készítése:

A margarinba beletesszük a tejet, a porcukrot, és a kakaóport, majd felfőzzük. Hozzáadjuk a darabokra tört csokoládét, és jól elkeverjük, amíg sima lesz.

A lapokat megtöltjük a krémmel, majd a langyos mázzal bevonjuk. Hűtőbe tesszük, és másnap szeleteljük.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is