Elkészítése
A sütemény alapjához először a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a kakaót, a porcukrot és a sót szárazon összekeverjük. Ezután hozzáadjuk a tojásokat, a margarint és a tejet, majd alaposan összegyúrjuk, hogy laza tésztát kapjunk. A tésztát négy egyenlő cipóra osztjuk, és mindegyiket rögtön kinyújtjuk. A cipókat lisztezett nagy gáztepsi hátán egyenként megsütjük, hogy 4 lapot kapjunk.
Amíg a lapok hűlnek, elkészítjük a krémet. Először a pudingport a tejjel kikeverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, majd felfőzzük. Amikor a krém forró, hozzákeverjük a porcukrot, és hagyjuk kihűlni. A kihűlt krémhez hozzáadjuk a kikevert margarint, amelyet kakaóval ízesítettünk, végül pedig a rumaromát. Ezzel a krémmel megtöltjük a süteménylapokat.
Csokoládémáz:
A kakaót, tejet és porcukrot hidegen kikeverjük, amíg krémes állagú nem lesz, majd felmelegítjük, amíg a cukor teljesen elolvad. A tűzről levéve hozzáadjuk a margarint, és az egészet jól elkeverjük. A csokoládémázat a sütemény tetejére rácsorgatjuk, majd a süteményt szeletelhetjük.
