Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütemény receptek

Steak burgonya (szabad tűzön)

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyákat megmossuk és sós vízben félpuhára főzzük. Héjastól kettévágjuk (vagy negyedeljük) és egy tálba téve rálocsoljuk az olajat, vastagon megszórjuk a fűszerkeverékkel, jól átforgatjuk/összerázzuk és fél órát állni hagyjuk. Parázs fölé, grillrácsra tesszük és időnként forgatva szép pirosra, a külsejét ropogósra sütjük. Sütőben készítve 220-230 fokon ideális. Kitűnő köret sültekhez. Jó étvágyat kívánok!

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
pontycomb
Beküldte: 2018.05.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyákat megmossuk és sós vízben félpuhára főzzük.

Héjastól kettévágjuk (vagy negyedeljük) és egy tálba téve rálocsoljuk az olajat, vastagon megszórjuk a fűszerkeverékkel, jól átforgatjuk/összerázzuk és fél órát állni hagyjuk.

Parázs fölé, grillrácsra tesszük és időnként forgatva szép pirosra, a külsejét ropogósra sütjük.

Sütőben készítve 220-230 fokon ideális.

Kitűnő köret sültekhez.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is