Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd négy egyenlő részre osztjuk. A tésztákat egyenként 30×20 cm-es téglalapra nyújtjuk, és tepsi hátán előmelegített sütőben, 180 fokon, pár perc alatt (maximum 10 perc) kisütjük őket.
A krém elkészítéséhez 10 dkg cukrot karamellizálunk, majd óvatosan felöntjük 2,5 dl tejjel. A maradék tejben elkeverjük a pudingport, és hozzáadjuk a karamellás tejhez. Állandóan kevergetve besűrítjük. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a margarint, és alaposan kidolgozzuk a krémet. Ezzel a krémmel töltjük meg a kisült lapokat.
A sütemény tetejére habot simítunk: a tojásfehérjéket a cukorral gőz felett kemény habbá verjük. 10 dkg cukrot karamellizálunk, egy sütőpapírra öntjük, hagyjuk megszilárdulni, majd összezúzzuk, és a hab tetejére szórjuk.
Jó étvágyat!
