A tészta hozzávalóit egyszerűen összegyúrjuk, az élesztőt sem kell felfuttatni. A tésztát három részre osztjuk, és gáztepsinyi lapokat sütünk belőle. Sütés előtt picit megszurkáljuk a tésztát, hogy ne legyen hólyagos. Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten sütjük, figyelve arra, hogy le ne égjen.
A kristálycukrot egy lábasban karamellizáljuk, majd felöntjük fél liter tejjel. Addig keverjük, amíg a cukor el nem olvad benne. Ezután hozzáadjuk a margarint, a vaníliás cukrot és a porcukrot. Tovább főzzük, amíg a margarin el nem olvad.
5 evőkanál lisztet csomómentesen elkeverünk 3 dl tejben, majd a karamelles-margarinos alaphoz adjuk. Tovább főzzük, amíg be nem sűrűsödik. Megvárjuk, amíg a krém langyosra hűl, majd megtöltjük vele a tésztát. A tetejére tehetünk csokimázat, de magában is finom.