Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel, hogy jól gyúrható tésztát kapjuk, majd 4 egyenlő részre osztjuk. Mind a négyet egyenként kinyújtjuk, majd egy 20*34 cm-es tepsi hátoldalán megsütjük 180 fokon kb 7 perc alatt. A tejjel simára keverjük a pudingport és a lisztet. 15 dkg cukrot karamellizálunk, majd 1 dl vízzel felöntjük és addig keverjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2024.01.17.

Tésztához

Krém

A tetejére

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel, hogy jól gyúrható tésztát kapjuk, majd 4 egyenlő részre osztjuk.

Mind a négyet egyenként kinyújtjuk, majd egy 20*34 cm-es tepsi hátoldalán megsütjük 180 fokon kb 7 perc alatt.

A tejjel simára keverjük a pudingport és a lisztet. 15 dkg cukrot karamellizálunk, majd 1 dl vízzel felöntjük és addig keverjük amíg feloldódik a karamell. Ezután hozzáöntjük a pudingot és besűrítjük. Amikor kihűlt a vajjal habosra keverjük.

Betöltjük a lapokat a kihűtött krémmel.

2 dkg étcsokoládét elolvasztunkk olajjal.

A maradék étcsokoládét a fehérrel együtt az olajjal mikróban felolvasztjuk. Simára keverjük, majd bevonjuk vele a süteményt.

A maradék étcsokit vékony csíkokban felvisszük a világos csokira. Egy fogpiszkálóval széthuzigáljuk. Másnap szeleteljük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is