A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel, hogy jól gyúrható tésztát kapjuk, majd 4 egyenlő részre osztjuk.
Mind a négyet egyenként kinyújtjuk, majd egy 20*34 cm-es tepsi hátoldalán megsütjük 180 fokon kb 7 perc alatt.
A tejjel simára keverjük a pudingport és a lisztet. 15 dkg cukrot karamellizálunk, majd 1 dl vízzel felöntjük és addig keverjük amíg feloldódik a karamell. Ezután hozzáöntjük a pudingot és besűrítjük. Amikor kihűlt a vajjal habosra keverjük.
Betöltjük a lapokat a kihűtött krémmel.
2 dkg étcsokoládét elolvasztunkk olajjal.
A maradék étcsokoládét a fehérrel együtt az olajjal mikróban felolvasztjuk. Simára keverjük, majd bevonjuk vele a süteményt.
A maradék étcsokit vékony csíkokban felvisszük a világos csokira. Egy fogpiszkálóval széthuzigáljuk. Másnap szeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!