Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

4 tojásból nagy tepsiben vékony piskótát sütünk. Ha kihűlt egy pogácsaszaggatóval kerek formákat szaggatunk. A krémhez a túrót egy villával összetörjük és a két dl tejjel megáztatjuk kb fél órát. Ezután hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, apróra vágott barackot és a zselatint (ha a zselatin főzős, megfőzzük). A sűrű masszát a piskótára halmozzuk, vizes kézzel […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.07.

Tésztához

Krém

Díszítés

Elkészítése

4 tojásból nagy tepsiben vékony piskótát sütünk. Ha kihűlt egy pogácsaszaggatóval kerek formákat szaggatunk.

A krémhez a túrót egy villával összetörjük és a két dl tejjel megáztatjuk kb fél órát. Ezután hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, apróra vágott barackot és a zselatint (ha a zselatin főzős, megfőzzük).

A sűrű masszát a piskótára halmozzuk, vizes kézzel kicsit megformázzuk. Ha elkészültek leöntjük tortabevonóval, majd a drazséból szemeket és orrot csinálunk, a tortadarából padig tüskéket rakunk. Hűtőbe rakjuk kb. fél órára, amíg a krém teljesen megdermed.Sztori: Számomra fimon édesség, és a gyerekeknek is nagyon tetszett. Kicsit munkaigényes, de megéri a fáradságot.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is