Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg darált keksz 50 dkg gesztenyemassza 1-2 ek tej (ha szükséges) rum (ízlés szerint) Krém hozzávalói: 2 csomag vaníliás pudingpor 6 dl tej 15 dkg margarin 10 dkg porcukor Tetejére: 4 dl habtejszín 5 dkg porcukor 1 csomag habfixáló gesztenye, csokiforgács Elkészítése: A darált kekszet a gesztenyemasszával, és ízlés szerinti rummal összegyúrom. Egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.03.13.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált keksz
  • 50 dkg gesztenyemassza
  • 1-2 ek tej (ha szükséges)
  • rum (ízlés szerint)

Krém hozzávalói:

  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 6 dl tej
  • 15 dkg margarin
  • 10 dkg porcukor

Tetejére:

  • 4 dl habtejszín
  • 5 dkg porcukor
  • 1 csomag habfixáló
  • gesztenye, csokiforgács


Elkészítése:

A darált kekszet a gesztenyemasszával, és ízlés szerinti rummal összegyúrom. Egy hosszúkás tálcán, aminek az alját kicsi keksz morzsával meghintem, a gesztenyés alapot egyenletesen szétterítem.

A pudingot a tejjel felfőzöm, és kihűtöm. A margarinból és a porcukorból krémet keverek, és a kihűlt pudinggal összekeverem. A gesztenyés alapra egyenletesen ráteszem.

A tejszínt a fixálóval és a porcukorral kemény habbá felverem, és a vaníliás krémre kenem.

A tetejére gesztenyét reszeltem, és csokoládéval díszítettem.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is