Elkészítése
A margarint habosra keverjük a porcukorral, vaníliás cukorral, a tojások sárgájával és az egész tojással. Hozzáadunk egy kevés tejet, majd a túrót áttörjük villával vagy botmixerrel, és hozzákeverjük a tojásos masszát. A maradék tejben feloldjuk a zselatint és hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a túrós keverékhez, majd végül a mazsolát is beleforgatjuk.
A tészta egyik felét kivizezett kuglófformába tesszük, és pár percre hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. A másik felébe belekeverjük a kakaóport, csomómentesre keverjük, majd a fehér masszára öntjük. Az egészet babapiskótával fedjük le. Hűtőbe tesszük fél napra.
Tálalás előtt a formát pár percre meleg vízbe tesszük, majd kiborítjuk.
Jó étvágyat!
