A tojások sárgáját habosra keverjük a kristálycukorral. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd a sütőporral elkevert lisztet óvatosan hozzákeverjük a sárgájához. Ezután a fehérjehabot is óvatosan beleforgatjuk, hogy ne törjön össze.
A masszát egy 22×38 cm-es tepsibe simítjuk, amelyet sütőpapírral béleltünk ki. 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A pudingot a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük a tejjel és a cukorral. Amikor kész, még melegen a kihűlt piskótára simítjuk, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
A habhoz a rizst bő, cukros vízben elkezdjük főzni. Amikor a víz elforrt, de a rizs még nem főtt meg teljesen, annyi tejet adunk hozzá, hogy a rizs krémesre főjön. A rizst hagyjuk kihűlni.
A habtejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd a kihűlt rizzsel óvatosan összeforgatjuk. A kész habot a csokoládés pudingréteg tetejére simítjuk.
A sütemény tetejét kakaóporral megszórjuk, majd szeletelve tálaljuk.