Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A linzerhez összegyúrjuk a hozzávalókat és folpackba csomagolva 1 órára hűtőbe tesszük. Ezután kinyújtjuk és belesimítjuk egy sütőpapírral bélelt tepsibe (31*38 cm). Előmelegített, 180 °C-os sütőben 10 percig elősütjük, majd kivesszük megkenjük a lekvár felével. A diós piskótához a tojásokat a cukorral habosra keverjük. A lisztet a dióval, sütőporral elkeverjük, majd apránként a tojásos habba […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.10.17.

Linzer

Diós piskóta

Továbbá

Díszítés

Elkészítése

A linzerhez összegyúrjuk a hozzávalókat és folpackba csomagolva 1 órára hűtőbe tesszük.

Ezután kinyújtjuk és belesimítjuk egy sütőpapírral bélelt tepsibe (31*38 cm).

Előmelegített, 180 °C-os sütőben 10 percig elősütjük, majd kivesszük megkenjük a lekvár felével.

A diós piskótához a tojásokat a cukorral habosra keverjük. A lisztet a dióval, sütőporral elkeverjük, majd apránként a tojásos habba keverjük.

A masszát a lekváros linzerre kenjük, visszatoljuk a sütőbe és kb 20-25 percig sütjük.

Ha megsült a sütemény, a tepsiben hagyjuk kihűlni, végül egy tálcára borítjuk.

Megkenjük a linzeres részt a maradék lekvárral, hosszában kéttévágjuk és óvatosan az egyik félt ráfordítjuk a másikra.

A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük, majd a sütemény tetejét bevonjuk vele.

4-5 órát állni hagyjuk, majd szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is