Elkészítése
A pudingot a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, cukorral ízesítjük, majd hagyjuk kihűlni.
A leveles tésztát vékonyra kinyújtjuk, vagy ha előnyújtott tésztát használunk, egy nagyobb pohárral vagy kör alakú kiszúróval korongokat vágunk ki.
Minden tésztakorongot négy helyen, egymással szemben bevágunk úgy, hogy a középpontig ne vágjuk el teljesen.
A korongokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. A tésztát megkenjük felvert tojással, megszórjuk kristálycukorral, majd minden második tésztaszélt középre hajtunk, így kialakul a szélforgó forma.
A közepébe egy kis adag kihűlt pudingot teszünk. (Opcionálisan baracklekvárral is tölthetjük.)
Előmelegített 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
Tálalás előtt porcukorral meghintjük.
