Elkészítése
A tejfölt meglangyosítjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a tojást, majd elkeverjük. A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a sót, porcukrot, vaníliás cukrot, és az élesztős tejfölt. Összegyúrjuk a tésztát, majd négy egyenlő részre osztjuk. Letakarva langyos helyen 40-50 percig kelesztjük.
A cipókból négy lapot nyújtunk a tepsi méretének megfelelően. A lapokat sorban megkenjük lekvárral, megszórjuk reszelt citromhéjjal és darált dióval. Előmelegített sütőben közepes lángon 25-30 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A csokit gőz felett felolvasztjuk, elkeverjük az olajjal, és bevonjuk vele a sütemény tetejét. Hűtőbe tesszük szeletelés előtt.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

