Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kimagozott szilvát félreteszem, a tojást felverem, majd hozzáadom a pudingport, a porcukrot, a joghurtot, a lisztet, a vaníliás cukrot, a sütőport, az olajat, a darált diót, a fahéjat és a citromlevet. Folyamatosan keverem, ha túl sűrű, kevés tejet is adok hozzá. Végül beleforgatom a szilvát. A masszát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntöm, a tetejét megszórom […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
dorkubebi
Beküldte: 2013.01.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A kimagozott szilvát félreteszem, a tojást felverem, majd hozzáadom a pudingport, a porcukrot, a joghurtot, a lisztet, a vaníliás cukrot, a sütőport, az olajat, a darált diót, a fahéjat és a citromlevet. Folyamatosan keverem, ha túl sűrű, kevés tejet is adok hozzá. Végül beleforgatom a szilvát.

A masszát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntöm, a tetejét megszórom mandulával és kristálycukorral, majd 180°C-os sütőben aranybarnára sütöm.

A csokiszószhoz pár kocka étcsokoládét kevés vajjal és vízzel beteszek a mikróba, közben néha megkavarom, míg teljesen felolvad és sima lesz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
dorkubebi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is