Elkészítése
A krémhez a lisztet a cukorral és a tejjel sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Végül a habosra kevert margarinnal összedolgozzuk. Kétfelé osztjuk és az egyikbe a vaníliás cukrot, a másik felébe a kakaóport keverjük.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 3 részre osztjuk. Mindegyiket kinyújtjuk és egyenként egy 25*40 cm-es tepsi hátán megsütjük 180 fokon. Gyorsan, kb 5-10 perc alatt megsül, de vigyázzunk, nehogy megégjen!
A lapokat megkenjük a kétféle krémmel, majd a tetejére rásimítjuk a csokimázat is (olvasztott fehércsoki csíkokkal dekorálhatjuk).
Máz: gőz fölött felolvasztjuk a csokit és hozzákeverjük az olajat.
A krémtől fog megpuhulni a tészta, ezért pihentessük egy egész napot a sütinket. Megéri várni rá!
Jó sütizést mindenkinek!





