Hozzávalók:
Tészta:
- 3 tojás
- 3 ek cukor
- 3 ek liszt
- 0,5 csomag sütőpor
- 1 ek kakaópor
Krém:
- 1 kg joghurt
- 0,5 l habtejszín
- darabolt gyümölcs ízlés szerint
- szükség szerint zselatin
Tetejére:
- piskótatallér
- 3 dl habtejszín
- ételfesték
- díszítőcukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótatésztát készítünk. Egy 22*32 cm-es tepsiben tűpróbáig sütjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a joghurtot. Ha szükségesnek érezzük tegyünk hozzá zselatint, majd forgassuk bele a gyümölcsdarabokat.
Ezt a krémet rákenjük a tésztára. Kitesszük a tetejét piskótatallérral, majd ételfestékkel színezett tejszínhabbal fedjük be a tetejét. Esetleg díszítőcukrot tehetünk még a tetejére.