Elkészítése
A tészta hozzávalóit a liszt kivételével a robotgép üstjébe mérjük és alaposan kikeverjük, majd a lisztet is hozzádolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt kisebb (kb 20*30 cm) tepsibe öntjük és előmelegített 170 fokos sütőben kb 25 perc alatt készre sütjük
Hagyjuk kihűlni, majd kb 3*3 cm-es kockákra vágjuk (nekem 36 db lett).
A fehér mázhoz a csokit a tejjel összeolvasztjuk, majd ebbe mártogatjuk a kockák 1/3-át. Végül kókuszreszelékben megforgatjuk és tálcára sorakoztatjuk.
A rózsaszín mázhoz, a cukrot, a málnaszörpöt és a vajat összeolvasztjuk. Megmártjuk a maradék kockák felét benne, majd kókuszreszelékbe forgatjuk és ezeket is tálcára rakosgatjuk.
A kakaóshoz a cukrot, vajat, tejet, kakaóport összeforraljuk, majd a maradék kockákat ebben mártogatjuk meg.
Ezeket is megforgatjuk kókuszreszelékben és a tálcára helyezzük. Pár órán át szellős helyen érdemes szárítani, de akár azonnal is fogyasztható.









