Elkészítése
A lisztet, a sütőport és 25 dkg cukrot alaposan összekeverjük. Egy kivajazott tepsibe a keverék felét egyenletesen beleszórjuk.
A túrót összekeverjük a vaníliás cukorral, az 5 dkg cukorral, a mazsolával, a citrom reszelt héjával és levével, valamint 1 tojással. Az elkészült túrókrémet egyenletesen ráöntjük a tepsibe szórt lisztkeverékre.
A maradék lisztet rászórjuk a túrós réteg tetejére, hogy befedje.
A tejben elkeverjük a 3 felvert tojást, és ezt a liszt tetejére öntjük. Ezután a tetejére még 1 felvert tojást egyenletesen eloszlatunk, hogy szép fényt adjon sütés közben.
Előmelegített sütőben, 180 fokon addig sütjük, amíg a teteje aranybarnára sül (körülbelül 30-35 perc). Miután kihűlt, kockákra vágjuk, és porcukorral megszórva tálaljuk.

