Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A búzadarát, a cukrokat, a tojássárgákat kevés tejjel simára keverjük, majd hozzáadjuk a maradék tejet, és sűrű krémmé felfőzzük. Még melegen hozzákeverjük a tojásfehérjék kemény habját, a vajat és az 5 dkg reszelt csokoládét. Összeállítás: A tepsi aljára tejbe mártott, cukrozott babapiskóta kerül, erre rátesszük a krém felét, majd egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.21.

Hozzávalók

A krémhez

A tetejére

Elkészítése

A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A búzadarát, a cukrokat, a tojássárgákat kevés tejjel simára keverjük, majd hozzáadjuk a maradék tejet, és sűrű krémmé felfőzzük. Még melegen hozzákeverjük a tojásfehérjék kemény habját, a vajat és az 5 dkg reszelt csokoládét.

Összeállítás:

A tepsi aljára tejbe mártott, cukrozott babapiskóta kerül, erre rátesszük a krém felét, majd egy réteg keksszel befedjük, ismét krémet teszünk rá, és végül egy sor babapiskótával lezárjuk.

A tetejére keményre vert tejszínt simítunk, reszelt csokoládéval megszórjuk, és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is