A tejet egy lábasba öntjük, majd elkeverjük benne a búzadarát, a cukrot és a tojások sárgáját. Lassú tűzön, folyamatos keverés mellett, sűrű tejbegrízt főzünk. A forró tejbegrízhez hozzáadjuk a margarint, és alaposan elkeverjük, majd hagyjuk kihűlni.
Amíg a tejbegríz hűl, a tejszínt kemény habbá verjük, és a fele tábla étcsokoládét belereszeljük.
Összeállítás:
Egy kb. 20×30 cm-es tepsit vagy jénait kibélelünk tejben megforgatott babapiskótákkal. (A tejbe ízlés szerint kevés rumaromát is keverhetünk.) Az első réteg babapiskótára rákenjük a tejbegríz krém felét, majd erre a tejszínhab felét.
Egy újabb réteg tejben megforgatott babapiskótát helyezünk rá, majd a maradék tejbegrízt, végül a maradék tejszínhabot simítjuk a tetejére. A sütemény tetejét kakaóporral megszórjuk, és a maradék étcsokoládét ráreszeljük.
A kész süteményt legalább 4-5 órára hűtőbe tesszük, hogy jól összeálljon, majd szeleteljük és tálaljuk.