Elkészítése
A tejben elkeverjük a búzadarát, a cukrot, a tojássárgákat és egy csipet sót. Lassú tűzön, folyamatos keverés mellett krémes állagúra főzzük. A kész darakrémet néhányszor megkeverjük, majd teljesen kihűtjük. Ha kihűlt, habosra keverjük a vajjal.
A hűlés ideje alatt a tejszínt kemény habbá verjük, és beleforgatjuk a reszelt étcsokoládé felét.
Egy 20×30 cm-es tepsit vagy egy magasabb falú tálat kibélelünk a tejben megforgatott babapiskótákkal. Erre kerül a darakrém fele, majd a csokireszelékes tejszínhab fele. Ismét egy sor tejbe mártott babapiskótát rétegezünk, majd a maradék darakrémet, végül a maradék tejszínhabot simítjuk a tetejére.
A süteményt megszórjuk kakaóporral, és ráreszeljük a megmaradt étcsokoládét. Legalább 4-5 órára, de lehetőleg egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek és a sütemény szépen szeletelhetővé váljon.
Másnap kockákra vágva tálaljuk.
