Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált kekszet a margarinnal és a tejjel alaposan összedolgozzuk, majd egyenletesen belenyomkodjuk egy tepsi (25×39 cm) aljába. A formát hűtőbe tesszük, hogy az alap megdermedjen. A krémhez a joghurtot, a porcukrot és a narancsok kifacsart levét habosra keverjük. A zselatint kevés langyos vízben feloldjuk, majd hozzáadjuk a joghurtos keverékhez. A tejszínt kemény habbá verjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.08.12.

A kekszes alaphoz

A krémhez

Elkészítése

A darált kekszet a margarinnal és a tejjel alaposan összedolgozzuk, majd egyenletesen belenyomkodjuk egy tepsi (25×39 cm) aljába. A formát hűtőbe tesszük, hogy az alap megdermedjen.

A krémhez a joghurtot, a porcukrot és a narancsok kifacsart levét habosra keverjük. A zselatint kevés langyos vízben feloldjuk, majd hozzáadjuk a joghurtos keverékhez. A tejszínt kemény habbá verjük, és a joghurtos-zselatinos krémmel összeforgatjuk. Hűtőbe tesszük, hogy enyhén megdermedjen.

Amikor a krém már kellően szilárd, belekeverjük a reszelt csokoládét is, majd a kekszes alapra simítjuk. A tetejét villával mintázzuk, végül reszelt csokoládéval megszórjuk. Hűtés után szeletelve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is