Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Almás sütik

Sztracsatellás-almás sütemény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A tészta összetevőit jól összedolgozom, és kivajazott tálba/tepsibe/sütformába öntöm. Minél kisebb a forma, annál jobb, mert könnyebb lesz a tésztát kettévágni, ha kihűlt(de túl kicsi se legyen, nehogy kifolyon amikor feljön). Én már most rászoktam tenni az almát, mert akkor jól belesül a tésztám felső rétegébe. Aranybarnára sütöm. Megvárom amíg kihűl! (Én itt szoktam elrontani […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.08.

Tészta

Tetejére

Elkészítése

A tészta összetevőit jól összedolgozom, és kivajazott tálba/tepsibe/sütformába öntöm. Minél kisebb a forma, annál jobb, mert könnyebb lesz a tésztát kettévágni, ha kihűlt(de túl kicsi se legyen, nehogy kifolyon amikor feljön). Én már most rászoktam tenni az almát, mert akkor jól belesül a tésztám felső rétegébe.

Aranybarnára sütöm. Megvárom amíg kihűl! (Én itt szoktam elrontani azzal, hogy türelmetlen és éhes vagyok:-) ) Már a sütés alatt elkészítem a straccsatella krémet, a leírás szerint.

A hűtőbe teszem.

A kihűlt tésztát vízszintesen kettévágom, úgy hogy az almás réteg legyen felül. Az alsót megkenem a kihűlt krémmel, ráteszem az almás réteget és beteszem a hűtőbe. Jó étvágyat 🙂

A képen nem néz ki annyira szépen, de higgyetek nekem, nagyon finom ha jó hideg 🙂

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is