A piskóta hozzávalóit alaposan összekeverjük, majd egy gáztepsibe öntve megsütjük. Amikor a piskóta elkészült, hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet. Fél liter tejet és két csomag pudingport felfőzünk, majd hagyjuk kihűlni, időnként megkeverve, hogy ne bőrösödjön. A cukrot és a margarint robotgéppel habosra verjük, és amikor a puding teljesen kihűlt, hozzáadjuk, hogy egy sima, krémes állagot kapjunk.
A krémet egyenletesen felkenjük a kihűlt piskótára.
A sütemény tetejére kávés rumba forgatott piskótatallérokat helyezünk, ügyelve arra, hogy a tallérok egyforma nagyságúak legyenek, hogy a sütemény szépen rendezett maradjon. Végül meghintjük kakaóporral vagy csokireszelékkel.
Sztori
Fontos odafigyelni arra, hogy a piskótatallérok egyenlő méretűek legyenek, különben a sorok eltolódhatnak, és a süteményünk kissé ferde lesz!