Elkészítése
Először a tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, és annyi tejet adunk hozzá, hogy nyújtható állagot kapjunk. A tésztából két egyforma lapot nyújtunk, majd előmelegített, kb. 170 fokos sütőben, sütőpapíron, közepes méretű tepsiben kb. 10 perc alatt megsütjük őket.
Közben elkészítjük a krémet: a pudingport a tejjel felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarint alaposan kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzákeverjük a kihűlt pudingot, hogy sima, krémes állagot kapjunk.
A kész krémet kétfelé osztjuk. Az egyik felét az egyik tésztalapra kenjük, majd ráhelyezzük a másik tésztalapot, és a maradék krémet a tetejére simítjuk. Ezt követően a sütemény tetejét piskótatallérokkal rakjuk ki sorban, és olvasztott csokoládéval locsoljuk meg ízlés szerint.
A süteményt pár órára, de legjobb, ha egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek, és a piskótatallérok is megpuhuljanak. Tálalás előtt szeleteljük.
