A tészta hozzávalóit egy tálban összegyúrjuk, majd két egyenlő részre osztjuk. Mindkét tésztadarabot 20×30 cm-es lappá nyújtjuk, és sütőpapírral bélelt tepsi hátoldalán megsütjük. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük, és a lapokat egyenként kb. 8-10 perc alatt készre sütjük.
Közben elkészítjük a krémet. A tejből és a pudingporból sűrű pudingot főzünk, majd hagyjuk kihűlni. A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a teljesen kihűlt pudinggal simára dolgozzuk.
Összeállítás:
Az egyik sült tésztalapot egy tálcára helyezzük, és a krém felét egyenletesen rákenjük. Ráhelyezzük a második tésztalapot, majd a maradék krémet a tetejére simítjuk. A felső krémrétegre sorban kis kerek piskótatallérokat helyezünk.
Végül a sütemény tetejét olvasztott csokoládéval csorgatjuk le. A kész tangó szeletet hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek és a csokoládé megdermedjen. Tálalás előtt négyzet alakúra szeleteljük.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!