Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tangó szelet egy régi kedvenc, amely két kakaós tésztalapból, lágy vaníliás krémből és csokival meglocsolt piskótatallérból áll. Mutatós és laktató sütemény, amelyet érdemes előre elkészíteni, mert másnapra az ízek szépen összeérnek.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
margo58
Beküldte: 2013.09.07.

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a krémhez

Tetejére

Elkészítése

Tészta elkészítése

A lisztet, a porcukrot, a kakaót, a margarint, a tojást, a sütőport és kevés tejet összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Mindkét részt vékonyra nyújtjuk, és kivajazott, lisztezett tepsiben külön-külön megsütjük. A lapokat hagyjuk kihűlni.

Krém elkészítése

A pudingport a tejjel sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Közben a margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinggal összedolgozzuk.

Összeállítás

Az egyik tésztalapra rákenjük a krém felét, majd ráhelyezzük a második lapot. A tetejére a maradék krémet simítjuk, és sorban elhelyezzük rajta a piskótatallérokat. Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, és a tallérok tetejére csorgatjuk.

Tipp

A krémet ízesíthetjük kevés reszelt citromhéjjal vagy vaníliaaromával. A süteményt érdemes egy éjszakára hűtőbe tenni, így másnapra szépen szeletelhető lesz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
margo58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is