Elkészítése
Tészta elkészítése
A lisztet, a porcukrot, a kakaót, a margarint, a tojást, a sütőport és kevés tejet összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Mindkét részt vékonyra nyújtjuk, és kivajazott, lisztezett tepsiben külön-külön megsütjük. A lapokat hagyjuk kihűlni.
Krém elkészítése
A pudingport a tejjel sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Közben a margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinggal összedolgozzuk.
Összeállítás
Az egyik tésztalapra rákenjük a krém felét, majd ráhelyezzük a második lapot. A tetejére a maradék krémet simítjuk, és sorban elhelyezzük rajta a piskótatallérokat. Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, és a tallérok tetejére csorgatjuk.
Tipp
A krémet ízesíthetjük kevés reszelt citromhéjjal vagy vaníliaaromával. A süteményt érdemes egy éjszakára hűtőbe tenni, így másnapra szépen szeletelhető lesz.

