A tészta hozzávalóit összekeverjük, jól összegyúrjuk, majd elfelezzük.
Lisztezett felületen két lapot nyújtunk belőlük, amekkora a tepsi nagysága (30*35 cm).
Előmelegített sütőben 180 fokon kb 10-12 perc alatt, sütőpapírral bélelt tepsiben, külön-külön megsütjük a lapokat.
Utána elkészítjük a krémet. A tejben a pudingport csomómentesen elkeverjük, majd állandó keverés mellett sűrű pudinggá főzzük és félretesszük hűlni.
A margarint a kristálycukorral és a vaníliás cukorral simára kikeverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk és robotgéppel habosra keverjük.
Az egyik tésztát a krém felével egyenletesen megkenjük, majd ráhelyezzük a másik tésztát és rákenjük a maradék krémet.
A sütemény tetejére rárakosgatjuk a piskótatallért, de úgy, hogy kissé belenyomkodjuk a krémbe.
Végül pedig vízgőz fölött olvasztott csokoládéval meglocsoljuk.
Tálalás előtt ízlés szerint szeleteljük.