Hozzávalók:
A sütihez:
- 10 púpozott ek liszt
- 1 csomag sütőpor
- 3 ek porcukor
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 4 tojás
- 10 dkg margarin
A mázhoz:
- 2 tasak puncsos pudingpor
- 5 dl szénsavas meggy üdítő
Elkészítése:
A tojásokat felverjük. Hozzáadjuk a porcukrot, a lágy margarint és jól kikeverjük. Elvegyítjük a sütőport a liszttel és belekeverjük a margarinos masszába.
Kettévesszük a tésztát, beledolgozzuk az egyik felébe a kakaóport.
Sütőpapírral bélelt, 32*22 cm-es tepsibe öntjük, válogatva a kétféle masszát. Előmelegített, 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
Kikeverjük az üdítőben a pudingporokat és sűrűre főzzük. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd elkenjük a tészta tetején.