Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg liszt 25 dkg cukor 1 cs vaníliás cukor 1 ek kakaópor 4 tojás 15 dkg margarin 1 cs sütőpor 1 üveg magozott meggybefőtt vagy 30-40 dkg friss, magozott meggy 1 citrom reszelt héja sütőpapír Elkészítése: A margarint keverjük ki a kétféle cukorral, majd egyenként keverjük el benne a tojásokat. Adjuk hozzá reszelt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.12.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg liszt
  • 25 dkg cukor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 1 ek kakaópor
  • 4 tojás
  • 15 dkg margarin
  • 1 cs sütőpor
  • 1 üveg magozott meggybefőtt vagy 30-40 dkg friss, magozott meggy
  • 1 citrom reszelt héja
  • sütőpapír


Elkészítése:

A margarint keverjük ki a kétféle cukorral, majd egyenként keverjük el benne a tojásokat. Adjuk hozzá reszelt citrom héját, a lisztet és a sütőport, majd jól keverjük ki a masszát.

Vegyük ketté a keveréket és az egyik felébe dolgozzuk bele a kakaóport. Egy közepes tepsit béleljünk ki a sütőpapírral és evőkanállal felváltva adagoljuk bele a tepsibe a tésztát. A tészta tetejét szórjuk meg a magozott meggyel és előmelegített sütőben tűpróbáig süssük. Kb 30-40 perc a sütési idő, sütőtől függően.

Kihűlés után, felkockázva, porcukorral meghintve szervírozzuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is