Elkészítése
A piskótát a szokásos módon elkészítem. A tojások sárgáját a vízzel és a cukorral habosra keverem. A tojásfehérjét kemény habbá verem. A lisztbe belevegyítem a sütőport.
Majd összeállítom: a sárgájába először a fehérjehabot beleforgatom, majd a lisztet is 3 részletben, óvatosan, lapáttal. Sütőpapírral kibélelt gáztepsiben, közepes lángon, kb. 10 perc alatt rózsaszínűre sütöm. Még melegen egy tiszta konyharuhába tekerjük, hogy majd a töltésnél ne törjön.
Krém:
A pudingot megfőzöm az 1 evőkanál cukorral és a tejjel. Még forrón belekeverem a többi hozzávalót, kivéve a margarint és a porcukrot, mert azokat habosra keverjük, és ha kihűlt, akkor adjuk a pudinghoz.
Összeállítás:
A piskótát megkenjük a krémmel, hagyunk még a külsejére is, majd feltekerjük. A külsejét bevonjuk a maradék krémmel, és ízlés szerint díszítjük.
Sztori:
Aki ismeri a citromhabot, az tudja, milyen finom sütemény kerekedik ezekből az egyszerű hozzávalókból. Jó étvágyat hozzá!

