A cukrokat a tojásokkal jó habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt és a sütőporral elkevert lisztet. Ezután forgatjuk bele a tortadarát.
Egy muffintepsi mélyedéset muffinpapírral kibéleljük és elosztjuk benne a masszát (ebből az adagból 17 darab muffin vagy egy 20*30 cm-es tepsiben süthető adag lesz).
Lassan, 160-170 fokon kb 30 perc alatt megsütjük. Tűpróbát végezzünk! Sütés közben a sütő ajtaját ne nyitogassuk, mert különben a süti összeesik!
A kihűlt süteményt bevonjuk. A csokoládékat külön edényben 1-1 teáskanál olajjal vízgőz felett vagy mikróban felolvasztjuk.
A tésztára simítjuk a tejcsokoládét, rá csíkokban hosszában, majd keresztben az étcsokoládét és egy fogpiszkáló segítségével cifrázzuk.
Finom, egyszerű sütemény.