A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd négy egyenlő részre osztjuk. Mindegyik részt vékonyra nyújtjuk, és egyenként megsütjük sütőpapírral bélelt nagy gáztepsi hátán, 180 fokon, amíg halvány aranyszínt nem kapnak. Hagyjuk a lapokat teljesen kihűlni.
A krém hozzávalóit egy tálban összekeverjük, majd botmixerrel simára turmixoljuk. Az elkészült krém folyékony állagú lesz, de ettől nem kell megijedni.
A kihűlt lapokat egyenként megkenjük a krémmel. Az utolsó lap tetejére csokimázat öntünk.
Csokimáz készítése:
Egy kis lábosban összeolvasztjuk az étcsokoládét kevés vajjal vagy olajjal, amíg szép, egynemű mázat nem kapunk. Ezt a sütemény tetejére öntjük, és egyenletesen eloszlatjuk.
A kész süteményt egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a krém megdermedjen és a lapok kellően összeálljanak.
Tálalás:
Másnap a sütemény könnyen szeletelhető, a krém nem fog kifolyni. Jó étvágyat!