Elkészítése
Tészta
A lisztet a porcukorral, a kakaóval és a sütőporral összekeverjük. Hozzáadjuk a margarint és a tojást, majd az egészet egynemű, könnyen nyújtható tésztává gyúrjuk. Két részre osztjuk, és az egyik lapot kinyújtva sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Krém
A pudingport a cukorral és a tejjel simára keverjük, majd folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, robotgéppel hozzákeverjük a tejfölt és a vaníliás cukrot, amíg könnyű, krémes állagot kapunk.
Összeállítás és sütés
A krémet egyenletesen a tepsiben lévő tésztalapra simítjuk, majd befedjük a másik kinyújtott lappal. Előmelegített sütőben, 150 fokon (hőlégkeveréssel) kb. 25 perc alatt megsütjük.
A süteményt hagyjuk kihűlni, majd porcukorral meghintve szeleteljük és tálaljuk.
Tipp
A krém ízesíthető reszelt citromhéjjal vagy kevés rumaromával is. Ha szeretnénk különlegesebb megjelenést, a tetejére csokoládémázat is kenhetünk.

