Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: A tésztához: 30 dkg finomliszt 3 db tojás 3 dl 20%-os tejföl 1 közepes citrom reszelt héja és leve 25 dkg porcukor 1 csomag vaníliás cukor 1 csomag sütőpor csipet só Valamint: kb. 80 dkg ropogós cseresznye 2 evőkanál kristálycukor 1 teáskanál őrölt fahéj Elkészítése: A tésztához a tojásokat kikeverjük a porcukorral, majd hozzákeverjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2016.05.31.

Elkészítése

Hozzávalók:

A tésztához:

  • 30 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 3 dl 20%-os tejföl
  • 1 közepes citrom reszelt héja és leve
  • 25 dkg porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag sütőpor
  • csipet só

Valamint:

  • kb. 80 dkg ropogós cseresznye
  • 2 evőkanál kristálycukor
  • 1 teáskanál őrölt fahéj


Elkészítése:

A tésztához a tojásokat kikeverjük a porcukorral, majd hozzákeverjük a többi hozzávalót, majd legvégül beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet.

Összekeverjük, majd egy sütőpapírral bélelt 20×30 cm-es tepsibe simítjuk és a tetejét kirakjuk cseresznyével.

Fahéjas kristálycukrot szitálunk a tetejére, majd 180 fokon 35 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.

A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük és porcukorral meghintve tálaljuk

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is