Elkészítése
A tészta elkészítése:
A tojásokat, a kakaóport, a mézet, a margarint és a porcukrot egy keverőtálban gőz fölött folyamatosan kevergetve összedolgozzuk. Amikor a massza langyosra hűlt, hozzáadjuk a liszttel elkevert szódabikarbónát, és jól összegyúrjuk.
A tésztából két egyforma, 22×38 cm-es lapot nyújtunk. A lapokat előmelegített sütőben 180 °C-on egyenként megsütjük (kb. 10-12 perc). Miután elkészültek, hagyjuk őket teljesen kihűlni.
A krém elkészítése:
A margarint a porcukorral habosra keverjük. A pudingport elkeverjük a liszttel, a tejföllel és a tejjel, majd folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. A pudingot hagyjuk teljesen kihűlni, majd összekeverjük a margarinos krémmel, hogy sima, egynemű állagot kapjunk.
Összeállítás:
Az egyik tésztalapot egy tálcára helyezzük, és egyenletesen rákenjük a krémet. Ráhelyezzük a másik tésztalapot.
Tetejére:
A sütemény tetejére csokoládémázat simítunk, vagy ízlés szerint porcukorral szórjuk meg. A süteményt hűtőbe tesszük, hogy a krém megdermedjen és az ízek összeérjenek.
Tálalás előtt szeletekre vágjuk.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!

