Piskóta
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Egy 30×35 cm-es, kivajazott és kilisztezett tepsibe öntjük, és megsütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni.
Krém
A pudingport a tejjel felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ezután hozzákeverjük a margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot, és jó habosra keverjük. A habtejszínt kemény habbá verjük, a gesztenyemasszát áttörjük, majd mindkettőt a pudingos alaphoz forgatjuk. A kész krémet a piskótalapra simítjuk.
Teteje
A habtejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, a krém tetejére kenjük, majd ráreszeljük a maradék gesztenyemasszát. Kevés tortadarával meghintjük, és hűtőszekrénybe tesszük. Pár óra pihentetés után szépen szeletelhető.
Tipp
A gesztenyemassza reszelését célszerű a tálalás előtt elvégezni, így frissebb és mutatósabb lesz a teteje.