Elkészítése
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a cukorral. A fehérjét kemény habbá verjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd a tojássárgás masszához adjuk. Alaposan elkeverjük, ezután kanalanként hozzáforgatjuk a felvert tojásfehérjét is, óvatos mozdulatokkal, hogy a hab ne törjön össze.
A massza körülbelül negyed részét különválasztjuk, és elkeverjük a kakaóporral, valamint az olvasztott csokoládébevonóval. Mindkét tésztát külön-külön, sütőpapírral bélelt 20×30 cm-es tepsiben, előmelegített sütőben megsütjük.
Miután a lapok kihűltek, a sárga piskótát hosszában félbevágjuk, így három rétegünk lesz: egy világos, egy sötét, majd ismét egy világos lap.
A krémhez a cukorból, tejből és tejszín ízű pudingporból a szokásos módon sűrű pudingot főzünk. Teljesen kihűtjük. A habtejszínt keményre verjük, majd a kihűlt pudinghoz keverjük. Ezután beleforgatjuk a kókuszreszeléket is.
A süteményt a következőképp állítjuk össze: az alsó sárga lapot megkenjük a krém felével, ráfektetjük a barna piskótát, újra krém következik, majd a tetejére kerül a másik sárga lap. A sütemény tetejét vékonyan megkenjük a maradék krémmel, rácsurgatjuk az olvasztott csokoládébevonót, végül megszórjuk kókuszreszelékkel.
Legalább 2 órát hűtőben pihentetjük, ezután szeletelve tálaljuk.

