Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet, a margarint, a porcukrot (10 dkg), a szalakálit és a sütőport összegyúrjuk egy evőkanál tejföllel. A tésztát kettéosztjuk, és egy 22×38 cm-es tepsi hátán világosra sütjük a lapokat. A töltelékhez a túrót, a porcukrot, a citrom héját és levét, valamint a tejfölt összekeverjük. A zselatint fél deciliter vízben feloldjuk, majd hozzákeverjük a felvert […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
pasztorne
Beküldte: 2013.01.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A lisztet, a margarint, a porcukrot (10 dkg), a szalakálit és a sütőport összegyúrjuk egy evőkanál tejföllel. A tésztát kettéosztjuk, és egy 22×38 cm-es tepsi hátán világosra sütjük a lapokat.

A töltelékhez a túrót, a porcukrot, a citrom héját és levét, valamint a tejfölt összekeverjük. A zselatint fél deciliter vízben feloldjuk, majd hozzákeverjük a felvert tejszínt, végül az egészet a túrókrémhez adjuk. A krémet két lap közé simítjuk, és megvárjuk, hogy a lapok megpuhuljanak.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
pasztorne
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is