Elkészítése
Robotgép segítségével a vaj felét 25 dkg cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval krémesre keverjük. Beledolgozzuk a tojásokat, majd beleforgatjuk a sütőporral elvegyített lisztet. A tészta felét margarinnal kikent, liszttel meghintett 32×39 cm-es tepsibe simítjuk. Rákenjük a kakaóporral ízesített maradék tésztát, és elosztjuk rajta a kimagozott meggyet. 175 fokon 30-35 percig sütjük.
Közben a pudingport 3 evőkanál cukorral és kb. 8 evőkanál tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk, hozzáadjuk a feloldott pudingport és felfőzzük, majd kihűtjük. A szobahőmérsékletű maradék vajat kikeverjük, majd kanalanként beledolgozzuk a kihűlt pudingot, végül a keményre vert habtejszínt is hozzáadjuk, és a süteményre kenjük. Hűvös helyen 3-4 órát pihentetjük.
Forró vízfürdőben a durvára vágott csokoládét a kókuszzsírral (olajjal is jó) együtt megolvasztjuk, és 30 percnyi hűtés után a süteményre simítjuk. Tortavillával hullámos csíkokat húzunk bele, majd szilárdulásig hűtőbe állítjuk. Végül tetszés szerint díszítjük.
