Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Tenger hullámai szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Robotgép segítségével a vaj felét 25 dkg cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval krémesre keverjük. Beledolgozzuk a tojásokat, majd beleforgatjuk a sütőporral elvegyített lisztet. A tészta felét margarinnal kikent, liszttel meghintett 32×39 cm-es tepsibe simítjuk. Rákenjük a kakaóporral ízesített maradék tésztát, és elosztjuk rajta a kimagozott meggyet. 175 fokon 30-35 percig sütjük. Közben a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.22.

Hozzávalók

Díszítéshez

A tepsi kikenéséhez

Elkészítése

Robotgép segítségével a vaj felét 25 dkg cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval krémesre keverjük. Beledolgozzuk a tojásokat, majd beleforgatjuk a sütőporral elvegyített lisztet. A tészta felét margarinnal kikent, liszttel meghintett 32×39 cm-es tepsibe simítjuk. Rákenjük a kakaóporral ízesített maradék tésztát, és elosztjuk rajta a kimagozott meggyet. 175 fokon 30-35 percig sütjük.

Közben a pudingport 3 evőkanál cukorral és kb. 8 evőkanál tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk, hozzáadjuk a feloldott pudingport és felfőzzük, majd kihűtjük. A szobahőmérsékletű maradék vajat kikeverjük, majd kanalanként beledolgozzuk a kihűlt pudingot, végül a keményre vert habtejszínt is hozzáadjuk, és a süteményre kenjük. Hűvös helyen 3-4 órát pihentetjük.

Forró vízfürdőben a durvára vágott csokoládét a kókuszzsírral (olajjal is jó) együtt megolvasztjuk, és 30 percnyi hűtés után a süteményre simítjuk. Tortavillával hullámos csíkokat húzunk bele, majd szilárdulásig hűtőbe állítjuk. Végül tetszés szerint díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is