Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A piskóta alapanyagaiból 2 db 6 tojásos piskótát készítünk egy közepes tepsiben, majd hagyjuk kihűlni. Az egyiket apró kockákra összevágjuk, majd meglocsoljuk rumos kávéval. A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben a zselatinnal. A tojások fehérjét habbá verjük, a sárgát kikeverjük a cukrokkal, majd belekeverjük a mascarponét is. A forró pudingba belekeverjük a tojásfehérjék kemény […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2012.12.29.

Piskótához

Krémhez

Locsoláshoz

Elkészítése

A piskóta alapanyagaiból 2 db 6 tojásos piskótát készítünk egy közepes tepsiben, majd hagyjuk kihűlni.

Az egyiket apró kockákra összevágjuk, majd meglocsoljuk rumos kávéval.

A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben a zselatinnal. A tojások fehérjét habbá verjük, a sárgát kikeverjük a cukrokkal, majd belekeverjük a mascarponét is.

A forró pudingba belekeverjük a tojásfehérjék kemény habját, majd a tojás sárgás krémsajtot és végül a keményre felvert habtejszínt is.

Beleforgatjuk a felkockázott piskótát. A másik piskótát visszatesszük a tepsibe, meglocsoljuk rumos kávával, majd rásimítjuk a krémet.

Tetejét kakaóval megszórjuk, majd pár órára hűvös helyre tesszük, hogy összeérjenek az ízek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is