Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 25 dkg tisztított mandula 10 dkg porcukor 10 dkg kristálycukor 1 tk. keserű mandula-aroma 4 darab tojásfehérje Töltéshez baracklekvár Elkészítése: A mandulát finomra daráljuk, és összekeverjük a porcukorral, meg az aromával. A tojásfehérjéből kemény habot verünk géppel a kristálycukor hozzáadásával. Kanalanként tesszük bele a mandulamasszát, majd simára keverjük. A sütőt 150 fokra előmelegítjük, sima […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Kalla58
Beküldte: 2015.02.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg tisztított mandula
  • 10 dkg porcukor
  • 10 dkg kristálycukor
  • 1 tk. keserű mandula-aroma
  • 4 darab tojásfehérje

Töltéshez

  • baracklekvár


Elkészítése:

A mandulát finomra daráljuk, és összekeverjük a porcukorral, meg az aromával. A tojásfehérjéből kemény habot verünk géppel a kristálycukor hozzáadásával. Kanalanként tesszük bele a mandulamasszát, majd simára keverjük.

A sütőt 150 fokra előmelegítjük, sima csővel ellátott dresszingzsákba töltjük a masszát, majd diónyi halmocskákat nyomunk a tepsibe. A sütő középső szintjén 35-40 perc alatt aranysárgára sütjük.

Ha kihűlt, 1-1 db-ot baracklekvárral összeragasztunk.

Kb. 35-40 db lesz belőle.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is