Elkészítése
Habcsók készítése:
Forró vízfürdő felett egy magasabb fazékban kézi mixerrel kemény habot verünk a tojásfehérjékből, a kristálycukorból és a vaníliás cukorból. Miután a hab kemény és fényes lett, levesszük a fazekat a vízfürdőről. Óvatosan beleforgatjuk a darált diót a habba.
A diós habot nyomózsákba töltjük, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe formákat nyomunk. A formák lehetnek kerekek, oválisak vagy hosszúkásak, tetszés szerint. Előmelegített sütőben 135 °C-on 25 percig sütjük a habcsókokat, majd hagyjuk őket teljesen kihűlni.
Krém készítése:
Egy száraz fazékba tesszük a porcukrot, és folyamatos keverés mellett karamellizáljuk. Hozzáadjuk a kávét és a tejet, majd keverjük, amíg a karamell feloldódik. Ezután hozzáadjuk a lisztet, és állandó keverés mellett sűrű pudingot főzünk. A pudingot hagyjuk kihűlni.
A puha margarint kézi mixerrel kihabosítjuk, majd apránként hozzáadjuk a kihűlt pudingot, és sima krémet keverünk belőle. A krémet nyomózsákba töltjük, és a habcsókok felét megtöltjük vele. A krémmel töltött habcsókokat a maradék habcsókdarabokkal befedjük.
